Maquinas e equipamento térmico: Todos os participantes
Unidade 1. Magnitudes e unidades físicas
Cartafol Unidade 1. Magnitudes e unidades
Cartafol Boletíns_ Magnitudes e unidades
Tarefa TF.1 BOLETÍN 1: MAGNITUDES Y UNIDADES
Tarefa TF.2 BOL.2 Magnitudes y Unidades.
Unidade 2. Termodinámica
Cartafol BOLETINES
Tarefa TF.1.BOL.1 DILATACIONES
Tarefa TF.2 BOL.2 ENERGÍA Y POTENCIA
Tarefa TF3. BOLETÍN ENERGÍA Y POTENCIA 2
Tarefa TF.4 BOLETÍN CALORIMETRÍA
Tarefa TF.5 BOL.5 EQUILIBRIO TÉRMICO
Tarefa TF.6 BOL.6 COMPORTAMENTO GASES
Tarefa TS.1 GRÁFICO ENFRIAMENTO
Unidade 3. Cargas térmicas nas instalacións frigoríficas
Tarefa TF1. TRANSMISIÓN DE CALOR
Cartafol TABOAS DIMENSIONADO DE CÁMARAS
Tarefa TF,2 DIMENSIONADO DE CÁMARA FRIGORÍFICA
Tarefa TF.3 DIMENSIONADO CÁMARA CONXELACIÓN
Tarefa TS.1 CÁMARA CONXELACIÓN CON FOLLADE CÁLCULO
Cartafol NORMATIVA
Unidade 4. Aplicacións de máquinas e equipamentos frigoríficos
Unidade 5. Refrixerantes e lubricantes
Tarefa TF.1 REFRIXERANTES
Cartafol NORMATIVA REFRIXERANTES