Ir ao contido principal
Panel lateral
Inicio
Máis
Acceder
Inicio
Cursos
CICLOS MEDIOS
CICLOS MEDIOS
Categorías de cursos
CICLOS MEDIOS
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Ordinario
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Modular
CICLOS MEDIOS / CM Panadaría , Respostaría e Confeitaría
CICLOS MEDIOS / CM Servizos en Restauración
CICLOS MEDIOS / CM Comercio Alimentario dual
FPB
FPB / Cociña e Restauración
FPB / Actividades de Panadaría e pastelaría
FPB / Aproveitamentos Forestais
FPB / Actividades básicas do departamento de pisos
CICLOS SUPERIORES
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos Dual
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos Dual / Titorías
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Servizos
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Cociña
CICLOS SUPERIORES / Ciclo Superior de direción de cociña agroecolóxico
CICLOS SUPERIORES / PLAN RETORNA
BIBLIOTECA
DOCENCIA PROFESORADO
DOCENCIA PROFESORADO / Cursos de probas
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021 / Aproveitamento didáctico
PROFESORADO
MASTER
TICS
DEPARTAMENTOS
Proxectos de innovación
Buscar cursos
Buscar cursos
Expandir todo
CM Cociña e Gastronomía Ordinario
CM Cociña e Gastronomía Modular
CM Panadaría , Respostaría e Confeitaría
CM Servizos en Restauración
CM Comercio Alimentario dual
PROXECTO CM COCIÑA Y GASTRONOMÍA
Teacher:
Beatriz Álvarez Castro
Teacher:
Ana González Franco
Teacher:
Alexandre Mariño Real
Teacher:
Xenxo Pereiro
Teacher:
Antia Quintas
PROYECTO CM COCINA Y GASTRONOMÍA
FCT 2025/2026
Teacher:
Ana González Franco
Lingua de signos 2025/2026
OG 2º CMCOGA
Teacher:
Ana González Franco