Ir ao contido principal
Panel lateral
Inicio
Máis
Acceder
Inicio
Cursos
CICLOS MEDIOS
CM Cociña e Gastronomía Ordinario
CM Cociña e Gastronomía Ordinario
Categorías de cursos
CICLOS MEDIOS
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Ordinario
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Modular
CICLOS MEDIOS / CM Panadaría , Respostaría e Confeitaría
CICLOS MEDIOS / CM Servizos en Restauración
CICLOS MEDIOS / CM Comercio Alimentario dual
FPB
FPB / Cociña e Restauración
FPB / Actividades de Panadaría e pastelaría
FPB / Aproveitamentos Forestais
FPB / Actividades básicas do departamento de pisos
CICLOS SUPERIORES
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos Dual
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos Dual / Titorías
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Servizos
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Cociña
CICLOS SUPERIORES / Ciclo Superior de direción de cociña agroecolóxico
CICLOS SUPERIORES / PLAN RETORNA
BIBLIOTECA
DOCENCIA PROFESORADO
DOCENCIA PROFESORADO / Cursos de probas
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021 / Aproveitamento didáctico
PROFESORADO
MASTER
TICS
DEPARTAMENTOS
Proxectos de innovación
Buscar cursos
Buscar cursos
CM Cociña
FCT 2025/2026
DIX 2º CMCOGA
ACP 2º CMCOGA
HCLE INGLÉS 2º CMCOGA
INGLES CMCOC
PC CMCOC
Sostenibilidade 1º CMCOC
Sobremesas en restauración CMCOC
PCA CMCOC
OG CMCOC
IPE II COGA
IPE I 1º CMCOC
TC 1º CMCOC
SHMA 1º CMCOC
PBPR 1º CM COGA
Preelaboración e conservación de alimentos 1º CMC