Ir ao contido principal
Panel lateral
Inicio
Máis
Acceder
Inicio
Cursos
CICLOS MEDIOS
CM Servizos en Restauración
CM Servizos en Restauración
Categorías de cursos
CICLOS MEDIOS
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Ordinario
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Modular
CICLOS MEDIOS / CM Panadaría , Respostaría e Confeitaría
CICLOS MEDIOS / CM Servizos en Restauración
CICLOS MEDIOS / CM Comercio Alimentario dual
FPB
FPB / Cociña e Restauración
FPB / Actividades de Panadaría e pastelaría
FPB / Aproveitamentos Forestais
FPB / Actividades básicas do departamento de pisos
CICLOS SUPERIORES
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos Dual
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos Dual / Titorías
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Servizos
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Cociña
CICLOS SUPERIORES / Ciclo Superior de direción de cociña agroecolóxico
CICLOS SUPERIORES / PLAN RETORNA
BIBLIOTECA
DOCENCIA PROFESORADO
DOCENCIA PROFESORADO / Cursos de probas
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021 / Aproveitamento didáctico
PROFESORADO
MASTER
TICS
DEPARTAMENTOS
Proxectos de innovación
Buscar cursos
Buscar cursos
CM Servizos
FCT CM SERVICIOS
Dixitalización aplicada ao sistema produtivo
Habilidades comunicativas en lingua estranxeira (FRANCÉS)
Afondamento C.P. (SERVIZOS/IPEI)
TCR CMSERV
SOSTENIBILIDADE CMSERV
VINOS 2º CMSERV
IPE II CMSERV
Ofertas Gastronómicas 2º CMSERV
TITORIA 1º SERES
SREE 2º CMSERV
SBC 2º CMSERV
INGLÉS 1º CMSERV
Communication Skills // Técnicas de Comunicación
SHMA CMSERV
OBBC 1º CMSERV
OBR 1º CMSERV
IPE I (SERVIZOS)