Este módulo profesional dá resposta a unha serie de funcións do perfil profesional do título de técnico en Comercialización de Produtos Alimentarios, correspondentes á xestión na recepción, no almacenamento e na distribución de produtos en comercios alimentarios.
Os procesos esenciais deste módulo profesional son os que se describen a seguir:
- -Recepción de produtos alimentarios.
- -Xestión e coordinación do almacén.
- -Distribución de produtos.
Os resultados de aprendizaxe e aos contidos educativos deste módulo profesional desenvolverán as seguintes liñas de actuación:
- Recepción de produtos alimentarios na tenda física e en liña.
- Planificación das condicións de almacenamento de mercadorías.
- Elaboración dun plan de zonificación do almacén de produtos alimentarios.
- Expedición dos produtos alimentarios na tenda física ou en liña.
- Elaboración de programas de aprovisionamento.
- Xestión de existencias e rotación de produtos alimentarios.
- Rexistro do inventario de almacén.
- Realización e revisión de pedidos, albarás e outros documentos relacionados cos produtos alimentarios.
- Teacher: Barreiro Otero José