Skip to main content
Páxina do centro
Os meus cursos
Todos os cursos
Incidencias Informática
Incidencias aula virtual (proximamente)
English (en)
English (en)
Español - Internacional (es)
Galego (gl)
You are not logged in. (
Log in
)
CM DUAL Comercialización de Produtos Alimentarios
Home
Courses
Comercio e márketing
CM DUAL Comercialización de Produtos Alimentarios
Course categories
Bioloxía e xeoloxía
Bioloxía e xeoloxía / Cursos 2025/2026
Comercio e márketing
Comercio e márketing / CS DISTANCIA Comercio Internacional
Comercio e márketing / CS DISTANCIA Márketing e Publicidade
Comercio e márketing / CS DISTANCIA Xestión de Vendas e Espazos Comerciais
Comercio e márketing / CS DISTANCIA Transporte e Loxística
Comercio e márketing / CS DUAL Xestión de Vendas e Espazos Comerciais
Comercio e márketing / CS DUAL Transporte e Loxística
Comercio e márketing / CM DUAL Comercialización de Produtos Alimentarios
Comercio e márketing / CS Xestión de Vendas e Espazos Comerciais
Comercio e márketing / CS Comercio Internacional
Comercio e márketing / CM Actividades Comerciais
Comercio e márketing / FPB Servizos Comerciais
Debuxo
Economía
Educación física
Filosofía
Física e química
Formación e orientación laboral
Francés
Informática
Inglés
Inglés / CURSO 2022-2023
Inglés / CURSO 2023-2024
Inglés / CURSO 2024-2025
Inglés / CURSO 2025/2026
Latín e grego
Lingua castelá
Lingua castelá / Curso 2025/2026
Lingua galega
Lingua galega / Prácticas
Matemáticas
Matemáticas / 2022-2023
Matemáticas / 2022-2023 / Avaliación Docente
Música
Orientación
Relixión
Servizos sociais á comunidade
Tecnoloxía
Tecnoloxía / repositorios
Tecnoloxía / Históricos
Xeografía e historia
Xeografía e historia / Seccións bilingües
Miscelánea
Miscelánea / Abalar
Miscelánea / 2023-2024
Cursos de proba
Borrado de cursos IAGO
Search courses
Search courses
2º INGLÉS 25/26
2º CONSTITUCIÓN DE PEQUENOS NEGOCIOS ALIMENTARIOS 25/26
2º DINAMIZACIÓN DO PUNTO DE VENDA EN COMERCIOS DE ALIMENTACIÓN 25/26
2º LOXÍSTICA DE PRODUTOS ALIMENTARIOS 25/26
2º COMERCIO ELECTRÓNICO EN NEGOCIOS ALIMENTARIOS 25/26
2º XESTIÓN DUN COMERCIO ALIMENTARIO 25/26
1º ATENCIÓN COMERCIAL EN NEGOCIOS ALIMENTARIOS 24/25
1º MERCADOTECNIA DO COMERCIO ALIMENTARIO 24/25
1º OFIMÁTICA APLICADA AO COMERCIO ALIMENTARIO 24/25
1º LINGUA ESTRANXEIRA PROFESIONAL - INGLÉS 24/25
2º COMERCIO ELECTRÓNICO EN NEGOCIOS ALIMENTARIOS 24/25
2º CONSTITUCIÓN DE PEQUENOS NEGOCIOS ALIMENTARIOS 24/25
2º INGLÉS 24/25
2º XESTIÓN DUN COMERCIO ALIMENTARIO 24/25
2º DINAMIZACIÓN DO PUNTO DE VENDA EN NEGOCIOS ALIMENTARIOS 24/25
2º LOXÍSTICA DE PRODUTOS ALIMENTARIOS 24/25
TITORÍA 1º COPAL
LINGUA ESTRANXEIRA PROFESIONAL 23/24
MERCADOTECNIA DO COMERCIO ALIMENTARIO 23/24
ATENCIÓN COMERCIAL EN NEGOCIOS ALIMENTARIOS 23/24
SEGURIDADE E CALIDADE ALIMENTARIA NO COMERCIO 23/24
OFIMÁTICA APLICADA AO COMERCIO ALIMENTARIO 23/24
INGLÉS 22/23
DINAMIZACIÓN DO PUNTO DE VENDA EN NEGOCIOS ALIMENTARIOS 22/23
COMERCIO ELECTRÓNICO EN NEGOCIOS ALIMENTARIOS 22/23
LOXÍSTICA DE PRODUTOS ALIMENTARIOS 22/23
XESTIÓN DUN COMERCIO ALIMENTARIO 22/23
CONSTITUCIÓN DE PEQUENOS NEGOCIOS ALIMENTARIOS 22/23
Curso proba de elaboración vídeos para aulas de HOT e H5P
MERCADOTECNIA DO COMERCIO ALIMENTARIO
Seguridade e calidade alimentaria no comercio
Preparación e acondicionamento de produtos frescos e transformados
Ofimática aplicada ao comercio alimentario
CMDUAL_Constitución de Pequenos Negocios Alimentarios