Ir ao contido principal
AV
  • Inicio
  • Calendario
  • Máis
Neste momento está usando o acceso para convidados
Acceder
AV
Inicio Calendario
Expandir todo Contraer todo
  1. PL-DCMAF
  2. CURSO 24-25: PROGRAMACIÓNS PROBAS LIBRES COMERCIO
  3. PROGRAMACIÓNS COMERCIALIZACIÓN DE PRODUCTOS ALIMENTARIOS

PROGRAMACIÓNS COMERCIALIZACIÓN DE PRODUCTOS ALIMENTARIOS

Requisitos do completado
    • MP0156 Inglés.pdf MP0156 Inglés.pdf
    • MP1606 Constitución de pequenos negocios alimentarios.pdf MP1606 Constitución de pequenos negocios alimentarios.pdf
    • MP1607 Mercadotecnia do comercio alimentario.pdf MP1607 Mercadotecnia do comercio alimentario.pdf
    • MP1608 Dinamización do punto de venda en comercios de alimentación.pdf MP1608 Dinamización do punto de venda en comercios de alimentación.pdf
    • MP1609 Atención comercial en negocios alimentarios.pdf MP1609 Atención comercial en negocios alimentarios.pdf
    • MP1610 Seguridade e calidade alimentaria no comercio.pdf MP1610 Seguridade e calidade alimentaria no comercio.pdf
    • MP1611 Preparación e acondicionamento de produtos frescos e transformados.pdf MP1611 Preparación e acondicionamento de produtos frescos e transformados.pdf
    • MP1612 Loxística de produtos alimentarios.pdf MP1612 Loxística de produtos alimentarios.pdf
    • MP1613 Comercio electrónico en negocios alimentarios.pdf MP1613 Comercio electrónico en negocios alimentarios.pdf
    • MP1614 Ofimática aplicada ao comercio alimentario.pdf MP1614 Ofimática aplicada ao comercio alimentario.pdf
    • MP1615 Xestión dun comercio alimentario.pdf MP1615 Xestión dun comercio alimentario.pdf
    • MP1616 Formación e orientación laboral.pdf MP1616 Formación e orientación laboral.pdf
Neste momento está usando o acceso para convidados (Acceder)
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil
Fornecido por Moodle