Ir ao contido principal
AV
  • Galego ‎(gl)‎
    English ‎(en)‎ Galego ‎(gl)‎
Neste momento está usando o acceso para convidados (Acceder)

Bioloxía 1º Bach. Teresa

  1. Taboleiro
  2. Cursos
  3. 1º BACHARELATO
  4. BIOLOXÍA
  5. bio1
  6. Topic 7
  7. Detección de glicidos nos alimentos

Detección de glicidos nos alimentos

Requisitos do completado
Abertas: venres, 12 de febreiro de 2021, 12:00 PM
Pendente: martes, 23 de febreiro de 2021, 12:00 PM

 A partir da visualización dos seguintes videos.

https://youtu.be/k7S2Xm96ML4

https://youtu.be/156b5Ybc7nY

Elabora un informe científico a partir dun experimento que fagas na túa casa (non ten que ser exactamente como está no vídeo, pois buscando en internet poderás ver moitos outros xeitos de facelo, e calquera outra opción sería perfectamente válida), partindo do seguinte título: "Glícidos nos alimentos". O informe debe ter unha introducción, obxectivo, material e método, resultados e conclusións, e incorpora algunhas imáxenes do teu experimento.

Debes entregar o informe en documeto de word  en Pdf

◄ Como limpan as manchas os xabóns?
Actividades de glicidos ►

Bloques

Omitir Navegación

Navegación

  • Taboleiro

    • Inicio do sitio

    • Páxinas do sitio

      • Os meus cursos

      • Etiquetas

      • ForoNoticias do sitio

    • Os meus cursos

    • Cursos

      • 1º BACHARELATO

        • BIOLOXÍA

          • AnAp1Bac

          • AnAp

          • bio1

            • Xeral

            • Topic 1

            • Topic 2

            • Topic 3

            • Tema 3:Magmatismo

            • Topic 5

            • Tema 5

            • Topic 7

              • FicheiroBioelementos

              • Ficheirogrupos funcionais

              • FicheiroA auga

              • FicheiroAs sales minerais

              • FicheiroPreguntas posibles A materia viva

              • URLanimación osmose

              • FicheiroGlicidos

              • URLCiclación da glicosa

              • FicheiroLipidos

              • FicheiroProteínas

              • URLtest de lipidos

              • FicheiroEnzimas

              • TarefaComo limpan as manchas os xabóns?

              • TarefaDetección de glicidos nos alimentos

              • FicheiroActividades de glicidos

              • FicheiroCuestións para a seguinte proba

              • FicheiroProteínas

              • FicheiroÄcidos nucléicos

              • FicheiroActividades de repaso Bioquimica

              • URLsimulación molecula de agua cambios de estado

              • URLSimulación disolución NaCl en auga

              • URLtraducción

              • URLDuplicación ADN

              • URLvideo preparación histoloxica

              • URLAuga xeo

              • URLTranscripción

              • URLciclose en elodea

              • URLcomic esporas

              • URLanimación ciclación da glicosa

              • FicheiroPresentación glicidos Ana Molina

              • FicheiroPresentación Ana molina Lípidos

              • Ficheiroexercicios de lípidos

              • TarefaNovas curiosas:: 2º avaliación

            • Topic 8

            • Topic 9

            • Topic 15

            • Topic 21

            • Topic 22

            • Topic 23

            • Topic 24

            • Topic 25

            • Topic 26

            • Topic 27

            • Topic 28

            • Topic 29

            • Topic 30

            • Topic 31

            • Topic 32

            • Topic 33

            • Topic 34

            • Topic 35

            • Topic 36

            • Topic 37

            • Topic 38

            • Topic 39

        • XEOGRAFÍA E HISTORIA

        • ECONOMÍA

        • EDUCACIÓN FÍSICA

        • EDUCACIÓN PLÁSTICA E VISUAL

        • FÍSICA Y QUÍMICA

        • FILOSOFÍA

        • FRANCÉS

        • GRIEGO

        • INGLÉS

        • ITALIANO

        • LATÍN

        • LINGUA ESPAÑOLA E LITERATURA

        • LINGUA GALEGA E LITERATURA

        • MATEMÁTICAS

        • ORIENTACIÓN

        • RELIXIÓN

        • TECNOLOXÍA

        • TITORÍA

        • INFORMÁTICA

      • 1º ESO

      • 2º ESO

      • 3º ESO

      • 4º ESO

      • Formación Profesional

      • 2º BACHARELATO

      • Cursos globais

      • Pendentes

      • Actividades

      • Equipo Normalización e Dinamización Lingüística (r...

      • Orientación

      • Repositorio

      • Mediación

Supplementary blocks

Neste momento está usando o acceso para convidados (Acceder)
bio1
  • Galego ‎(gl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Galego ‎(gl)‎
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil