Ir ao contido principal
AV
  • Web CIFP COROSO
  • Galego ‎(gl)‎
    English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Galego ‎(gl)‎
Vostede non se identificou. (Acceder)

CS Procesos e calidade na industria alimentaria

  1. Inicio
  2. Cursos
  3. Industrias Alimentarias
  4. CS Procesos e calidade na industria alimentaria
  • 1 Páxina 1
  • 2 Páxina 2
  • » Páxina seguinte
Proxecto de procesos e calidade na industria alimentaria [2025-26]
Inglés profesional II [Mª Jesús Lampón]
MO0003 - Afondamento nas competencias profesionais
MP???? Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo
MP0470 - Innovación alimentaria
Proxecto de procesos e calidade na industria alimentaria
MP???? Inglés
Titoría 2º CS Procesos e Calidade na Industria Alimentaria
MP0470 - Innovación alimentaria
MP0462 - Tecnoloxía alimentaria
MP0469 - Procesos integrados na industria alimentaria
Proxecto de procesos e calidade na industria alimentaria
Titoria Formación en centros de traballo
MP0191 ORDINARIO Mantemento electromecánico en industrias de proceso
MP0465 Tratamentos de preparación e conservación dos alimentos
MP0469. Procesos integrados na industria alimentaria
MP0467. Control microbiolóxico e sensorial dos alimentos
MP0468 [CS Ord] Nutrición e seguridade alimentaria
MP0464. Análise de alimentos
MP0466. Organización da produción alimentaria
  • 1 Páxina 1
  • 2 Páxina 2
  • » Páxina seguinte

Bloques

Omitir Navegación

Navegación

  • Inicio

    • Os meus cursos

    • ForoNovedades

    • PáxinaPortada Principal

    • Os meus cursos

    • Cursos

      • Industrias Alimentarias

        • CS Procesos e calidade na industria alimentaria

          • Proxecto_PCIA_2025_26

          • 2CS_Proc_IA_Autom_Ingles_Prof_Chus_Lampon

          • MO0003_Afond_Comp_Prof

          • CS_Sust_Aplic_Sist_Prod

          • MP0470_Innovac_Alim_2025

          • Proxecto_PCIA_DUAL

          • MP????_Ingles_CS_Procesos.Calid.IA

          • Titor_2CS_Proc_Calid_IA

          • MP0470_CS_Ord_Innov_aliment

          • MP0462_ecn_aliment

          • MP0469_CS_Ord_Proc_integr_ind_alim

        • CM Elaboración de productos alimentarios

        • CM DUAL Elaboracion de productos alimentarios

        • CB Industrias Alimentarias

        • CS DUAL Procesos e calidade na industria alimentaria

        • CS DUAL [Intensivo] Procesos e calidade na industr...

        • CM [Distancia] Elaboración de productos alimentarios

        • CS DUAL [Acelerada] Procesos e calidade na industr...

        • DEP INA

      • Transporte e Mantemento de Vehículos

      • Instalacións e Mantemento

      • Electricidade e Electrónica

      • Formación Orientación Laboral

      • Edificación e Obra Civil

      • Hostalaría e turismo

      • Acreditación

      • Programas Internacionais

      • Calidade

      • Formación e Innovación

      • Cursos CIFP

      • Banco de Recursos

Supplementary blocks

Vostede non se identificou. (Acceder)
Inicio
  • Web CIFP COROSO
  • Galego ‎(gl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Galego ‎(gl)‎
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil