Ir ao contido principal
Panel lateral
AV Fraga do Eume
Inicio
Máis
Acceder
AV Fraga do Eume
Inicio
Cursos
HOSTALERÍA E TURISMO
C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
SEGUNDO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
SEGUNDO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
Categorías de cursos
HOSTALERÍA E TURISMO
HOSTALERÍA E TURISMO / C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN / PRIMEIRO_C.B. de COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN / SEGUNDO_C.B. de COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / PRIMEIRO_C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / SEGUNDO_C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / MODULAR_Z.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / ACELERADA de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / PRIMEIRO_C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / SEGUNDO_C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA / PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA / SEGUNDO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL) / PRIMEIRO_C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL) / SEGUNDO_C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN / PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN / SEGUNDO_C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA / PRIMEIRO_C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA / SEGUNDO_C.M de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA
OUTRAS AULAS DO CENTRO
OUTRAS AULAS DO CENTRO / Tics
OUTRAS AULAS DO CENTRO / Pruebas Moodle
CIFP RODOLFO UCHA PIÑEIRO
Buscar cursos
Buscar cursos
Dixitalización Grado Superior 25-26
Profesor:
María Emilia De Álava Ayesa
Elaboracións de pastelería e repostaría en cociña 25-26
Profesor:
Miguel Ángel Caruncho
Itinerario persoal para a empregabilidade II CSDC 25-26
Profesor:
Lucía Rilo López
Recursos Humanos e dirección de equipos en restauración DIRCO 25-26
Profesor:
Rebeca Miramontes Penas
Xestión administrativa e comercial en restauración 25-26
Profesor:
Esperanza Timiraos Barreiro
Xestión da produción de cociña 25-26
Profesor:
Javier Santamaría Somoza
PROXECTO Dirco 24-25 Decembro
Profesor:
Miguel Ángel Caruncho
Profesor:
Rebeca Miramontes Penas
Profesor:
Lucía Rilo López
Profesor:
Javier Santamaría Somoza
Profesor:
Esperanza Timiraos Barreiro