Ir ao contido principal
AV Fraga do Eume
  • Inicio
  • Máis
Acceder
AV Fraga do Eume
Inicio
  1. Cursos
  2. HOSTALERÍA E TURISMO
  3. C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
  4. PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA

PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA

INNOVATECH 25-26

  • Profesor: Lucía Lema Paredes

Afondamento nas competencias profesionais 1ºDIRCO 25-26

  • Profesor: Lucía Rilo López

Control de aprovisionamento e materias primas 25-26

  • Profesor: Lucía Lema Paredes

Inglés profesional DIRCO 25-26

  • Profesor: Jessica Espasandin Pérez

Gastronomía e nutrición DIRCO 25-26

  • Profesor: Alejandra Pérez Pérez

Itinerario Persoal para a empregabilidade I CSDC 25-26

  • Profesor: Lucía Rilo López

Procesos de elaboración culinaria 25-26

  • Profesor: Miguel Ángel Caruncho

Procesos de preelaboración e conservación en cociña 25-26

  • Profesor: Lucía Lema Paredes

Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo DIRCO 25-26

  • Profesor: Lucía Lema Paredes

XCSH DIRCO 25 -26

  • Profesor: Alejandra Pérez Pérez
Vostede non se identificou. (Acceder)
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil
Fornecido por Moodle