Ir ao contido principal
Panel lateral
AV Fraga do Eume
Inicio
Máis
Acceder
AV Fraga do Eume
Inicio
Cursos
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA
SEGUNDO_C.M de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA
SEGUNDO_C.M de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA
Categorías de cursos
HOSTALERÍA E TURISMO
HOSTALERÍA E TURISMO / C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN / PRIMEIRO_C.B. de COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN / SEGUNDO_C.B. de COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / PRIMEIRO_C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / SEGUNDO_C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / MODULAR_Z.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / ACELERADA de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / PRIMEIRO_C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / SEGUNDO_C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA / PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA / SEGUNDO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL) / PRIMEIRO_C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL) / SEGUNDO_C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN / PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN / SEGUNDO_C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA / PRIMEIRO_C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA / SEGUNDO_C.M de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA
OUTRAS AULAS DO CENTRO
OUTRAS AULAS DO CENTRO / Tics
OUTRAS AULAS DO CENTRO / Pruebas Moodle
CIFP RODOLFO UCHA PIÑEIRO
Buscar cursos
Buscar cursos
Habilidades comunicativas en lingua 2ºPRC 25-26
Profesor:
Maria José Cagiao Sesto
Afondamento nas competencias profesionais 2ºPRC 25-26
Profesor:
Lucía Rilo López
Elaboración de confeitaría e outras especialidades 25-26
Profesor:
Paloma Nerea Lorenzo Allo
Profesor:
David Palmero Sande
Itinerario persoal para a empregabilidade II CMPRC 25-26
Profesor:
Lucía Rilo López
Presentación e venda de produtos de panadería e pastelería 25- 26
Profesor:
Marta María Morán Martinez
Produtos de obradoiro 25-26
Profesor:
Marta María Morán Martinez
Sobremesas en restauración 2º PRC 25-26
Profesor:
Agustín Carro Loureiro
Profesor:
María Mar Fonte Blanco
Profesor:
Marta María Morán Martinez