Ir ao contido principal
AV Fraga do Eume
  • Inicio
  • Máis
Acceder
AV Fraga do Eume
Inicio
  1. Cursos
  2. INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
  3. C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA
  4. SEGUNDO_C.M de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA

SEGUNDO_C.M de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA

Habilidades comunicativas en lingua 2ºPRC 25-26

  • Profesor: Maria José Cagiao Sesto

Afondamento nas competencias profesionais 2ºPRC 25-26

  • Profesor: Lucía Rilo López

Elaboración de confeitaría e outras especialidades 25-26

  • Profesor: Paloma Nerea Lorenzo Allo
  • Profesor: David Palmero Sande

Itinerario persoal para a empregabilidade II CMPRC 25-26

  • Profesor: Lucía Rilo López

Presentación e venda de produtos de panadería e pastelería 25- 26

  • Profesor: Marta María Morán Martinez

Produtos de obradoiro 25-26

  • Profesor: Marta María Morán Martinez

Sobremesas en restauración 2º PRC 25-26

  • Profesor: Agustín Carro Loureiro
  • Profesor: María Mar Fonte Blanco
  • Profesor: Marta María Morán Martinez
Vostede non se identificou. (Acceder)
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil
Fornecido por Moodle