Ir ao contido principal
AV Fraga do Eume
  • Inicio
  • Máis
Acceder
AV Fraga do Eume
Inicio
  1. Cursos
  2. HOSTALERÍA E TURISMO
  3. C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
  4. PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN

PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN

Sostenibilidade aplicada ao sistema productivo 25-26

  • Profesor: María Emilia De Álava Ayesa

Afondamento nas competencias profesionais DIRSER 25-26

  • Profesor: Xoán García Rodríguez

Control do aprovisionamento de materias primas 25-26

  • Profesor: María Mar Fonte Blanco

Gastronomía e nutrición DIRSER 25-26

  • Profesor: Alejandra Pérez Pérez

Inglés profesional DIRSER 25-26

  • Profesor: Jessica Espasandin Pérez

Itinerario persoal para a empregabilidade I DIRSER 25-26

  • Profesor: Xoán García Rodríguez

Procesos de servizos en bar- cafetería 25-26

  • Profesor: Oscar Santiago De toro Santos

Procesos de servizos en restaurante 25-26

  • Profesor: Rubén Castro Seijas

XCSH DIRSE 25-26

  • Profesor: Alejandra Pérez Pérez
Vostede non se identificou. (Acceder)
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil
Fornecido por Moodle