Ir ao contido principal
AV Fraga do Eume
  • Inicio
  • Máis
Acceder
AV Fraga do Eume
Inicio
  1. Cursos
  2. HOSTALERÍA E TURISMO
  3. C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN
  4. SEGUNDO_C.B. de COCIÑA E RESTAURACIÓN

SEGUNDO_C.B. de COCIÑA E RESTAURACIÓN

Procesos básicos de preparación de alimentos e bebidas 25-26

  • Profesor: Pablo Fieira Costa
  • Profesor: Antonio Maceiras Charlón

Comunicación e ciencias sociais II 25-26

  • Profesor: Matilde Fernández Camiñal

Ciencias aplicadas II 25-26

  • Profesor: María Emilia De Álava Ayesa

Preparación e montaxe de materiais para colectividades 25-26

  • Profesor: Lucía Lema Paredes

Procesos básicos de preparación de alimentos e bebidas 24-25

Técnicas elementais de servizo 2º FPB 25-26

  • Profesor: Gonzalo Pérez Saavedra

FPB2

  • Profesor: María Dolores Hermida Pérez

Pendientes C. Aplicadas I

  • Profesor: María Dolores Hermida Pérez
Vostede non se identificou. (Acceder)
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil
Fornecido por Moodle