Ir ao contido principal
AV Fraga do Eume
  • Inicio
  • Máis
Acceder
AV Fraga do Eume
Inicio
  1. Cursos
  2. HOSTALERÍA E TURISMO
  3. C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
  4. ACELERADA de COCIÑA E GASTRONOMÍA

ACELERADA de COCIÑA E GASTRONOMÍA

Procesos básicos de pastelaría e repostaría ACEL 25-26

  • Profesor: Suso Rubido Freire

Sobremesas en restauración ACEL 25-26

  • Profesor: Suso Rubido Freire

Ofertas gastronómicas ACEL 25-26

  • Profesor: Alejandra Pérez Pérez

Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos ACEL 25-26

  • Profesor: María Emilia De Álava Ayesa

Itinerario persoal para a empregabilidade I ACEL 25-26

  • Profesor: Laura Yañez Sousa
Vostede non se identificou. (Acceder)
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil
Fornecido por Moodle