Ir ao contido principal
av
  • Inicio
  • Máis
Galego ‎(gl)‎
Español - Internacional ‎(es)‎ Galego ‎(gl)‎
Acceder
av
Inicio
  1. Cursos
  2. FORMACIÓN PROFESIONAL
  3. GRAO MEDIO
  4. SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
  5. 1º CURSO

1º CURSO

Técnicas de comunicación en Restauración

  • Teacher: carmen maria fernandez alarcon

Sostenibilidade aplicada ao sistema productivo

  • Teacher: carmen maria fernandez alarcon

Inglés1ºSERES

  • Teacher: laura cao doriga

Seguridade e Hixiene na manipulación de alimentos

Sostenibilidade Aplicada ó Sistema Productivo

Itineraro Persoal para a Empregabilidade 1º SERVIZOS EN RESTAURACIÓN

  • Teacher: Lucía Noelia García García

Operacions Básicas en Restaurante

  • Teacher: sheila lopez lopez
Vostede non se identificou. (Acceder)
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil
Fornecido por Moodle