Ir ao contido principal
av
  • Inicio
  • Máis
Galego ‎(gl)‎
Español - Internacional ‎(es)‎ Galego ‎(gl)‎
Acceder
av
Inicio
  1. Cursos
  2. Departamento de Hostalería

Departamento de Hostalería

  • 1 Páxina 1
  • 2 Páxina 2
  • 3 Páxina 3
  • » Páxina seguinte
Proyecto DIRCO Dual
.
..
...
....
.....
1º F.P.B.H-21/22
Operacións básicas en bar e cafetaría
Servizos en bar e cafetaría
2º FPB COMUNICACIÓN E SOCIEDADE II HOSTALERÍA VANESA
curso probas
Elaboracións de pastelería e reposteria en cociña
procesos cociña
FCT 2º FPB cocina
Gastronomía e Nutrición 1º DIRCO
Gastronomía e Nutrición 1º DIRCO
Gastronomía e Nutrición 2º DUAL
Gastronomía e nutrición 1º DIRSE DUAL
Servizos en Restaurante e Eventos especiais
Planificación e dirección de servizos e eventos en restauración
  • 1 Páxina 1
  • 2 Páxina 2
  • 3 Páxina 3
  • » Páxina seguinte
Vostede non se identificou. (Acceder)
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil
Fornecido por Moodle