Lista alumnado inscrito no proceso definitivo

Lista alumnado inscrito no proceso definitivo

de Rut Baños Lojo -
Número de respuestas: 0

Buenos días:
Os dejo a continuación el listado del alumnado inscrito en el proceso.  Los no admitidos son aquellos que no cumplen alguna de los requisitos que figuran en las bases del proceso

Un saludo,

Rut Baños Lojo

DNIFAMILIACICLOGRUPO
**67014**1 : SANITARIA2 : 2º HIXIENE BUCODENTALB
**63698**1 : SANITARIA3 : 2º PROTESE DENTALA
**65991**1 : SANITARIA4 : 2º AUDIOLOXÍA PROTÉSICAA
**46681**1 : SANITARIA5 : 2º ANATOMÍA PATOLÓXICAA
**82075**2 : QUÍMICA2 : 2º QUÍMICA INDUSTRIALA
**49248**4 : HOSTELERÍA E TURISMO1 : 2º Cociña e gastronomíaA
**82043**4 : HOSTELERÍA E TURISMO1 : 2º Cociña e gastronomíaB
**84560**4 : HOSTELERÍA E TURISMO3 : 2º Axencias de viaxes e xestión de eventosA
**55051**4 : HOSTELERÍA E TURISMO3 : 2º Axencias de viaxes e xestión de eventosA
**11620**4 : HOSTELERÍA E TURISMO4 : 2º Dirección de cociñaA
**46680**4 : HOSTELERÍA E TURISMO5 : 2º Dirección de servizos de restauraciónA
**58508**4 : HOSTELERÍA E TURISMO5 : 2º Dirección de servizos de restauraciónA
**82064**4 : HOSTELERÍA E TURISMO6 : 2º Guía, información e asistencia turísticasA
**19551**4 : HOSTELERÍA E TURISMO6 : 2º Guía, información e asistencia turísticasA
**57988**4 : HOSTELERÍA E TURISMO6 : 2º Guía, información e asistencia turísticasDISTANCIA
**46846**4 : HOSTELERÍA E TURISMO7 : 2º Xestión de aloxamentos turísticosA
**98715**5 : INDUSTRAS ALIMENTARIAS1 : 2º Panadaría, repostaría e confeitaríaB
**65777**5 : INDUSTRAS ALIMENTARIAS1 : 2º Panadaría, repostaría e confeitaríaB
**65717**5 : INDUSTRAS ALIMENTARIAS1 : 2º Panadaría, repostaría e confeitaríaB
**81793**5 : INDUSTRAS ALIMENTARIAS1 : 2º Panadaría, repostaría e confeitaríaB
**51036**5 : INDUSTRAS ALIMENTARIAS1 : 2º Panadaría, repostaría e confeitaríaB
**46531**6 : TÉXTIL, CONFECCIÓN E PEL2 : 2º Patronaxe e modaA


EXCLUIDOS:

DNITIPOFAMILIACICLOGRUPO
***4417**MEDIOHOSTELERÍA E TURISMO1 : 2º Cociña e gastronomíaB
***1119**MEDIOQUÍMICA3 : 2º OPERACIONES DE LABORATORIOA