Ir ao contido principal
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
  • Inicio
  • Máis
Galego ‎(gl)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Galego ‎(gl)‎
Acceder
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
Inicio
  1. Cursos
  2. HOSTALARÍA E TURISMO
  3. HOSTALARÍA
  4. ZS Dirección de cociña - Dual
  5. 2º ZS Dirección de cociña - Dual

2º ZS Dirección de cociña - Dual

2º ZS Dirección de cociña - Dual -EIE 2026-2027

  • Profesor: Elena María de Torres de Dios
  • Profesor: Patricia Rivas Villa

Recursos humanos e dirección de equipos en restauración 2026-2027

  • Profesor: Nazareth Fernández Sumavielle

Xestión administrativa e comercial en restauración 2025-2026

  • Profesor: Mª Manuela Verea Gil

Elaboracións de pastelaría e repostaría en cociña 2025-2026

  • Profesor: Jorge Táboas Muras

Gastronomía e nutrición 2025-2026

  • Profesor: Mª Manuela Verea Gil

Xestión da calidade e da seguridade e hixiene alimentarias 2025-2026

  • Profesor: Mª Manuela Verea Gil

Xestión da produción en cociña 2025-2026

  • Profesor: Jorge Táboas Muras

Titoría 2025-2026

  • Profesor: Nazareth Fernández Sumavielle
  • Profesor: Elena García Fuertes
  • Profesor: Patricia Rivas Villa
  • Profesor: Jorge Táboas Muras

Formación en centros de traballo 2025-2026

  • Profesor: Jorge Táboas Muras

Proxecto de dirección de cociña 2025-2026

  • Profesor: Jorge Táboas Muras
Vostede non se identificou. (Acceder)
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil
Fornecido por Moodle