Salta al contenido principal
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
  • Página Principal
  • Calendario
  • Más
Español - Internacional ‎(es)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Galego ‎(gl)‎
En este momento está usando el acceso para invitados
Acceder
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
Página Principal Calendario
  1. Cursos
  2. HOSTALARÍA E TURISMO
  3. HOSTALARÍA
  4. ZS Dirección de cociña - Dual
  5. 1º ZS Dirección de cociña - Dual

1º ZS Dirección de cociña - Dual

Afondamento nas competencias profesionais 2025-2026
Control do aprovisionamento de materias primas 2025-2026
Gastronomía e nutrición 2025-2026
Habilidades comunicativas en lingua estranxeira 2025-2026
Inglés profesional 2025-2026
Itinerario persoal para a empregabilidade I 2025-2026
Procesos de elaboración culinaria 2025-2026
Procesos de preelaboración e conservación en cociña 2025-2026
Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo 2025-2026
Xestión de la calidade e da seguridade e hixiene alimentarias 2025-2026
Titoría 2025-2026
Formación na empresa 2025-2026
Control do aprovisionamento de materias primas 2025-2026
Formación e orientación laboral 2024-2025
Procesos de elaboración culinaria 2024-2025
Procesos de preelaboración e conservación na cociña 2024-2025
Titoría 2024-2025
En este momento está usando el acceso para invitados (Acceder)
Resumen de retención de datos
Políticas
Descargar la app para dispositivos móviles
Desarrollado por Moodle