Salta al contenido principal
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
  • Página Principal
  • Más
Español - Internacional ‎(es)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Galego ‎(gl)‎
Acceder
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
Página Principal
  1. Cursos
  2. INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
  3. ZM Elaboración de produtos alimentarios - Dual
  4. 2º ZM Elaboración de produtos alimentarios - Dual

2º ZM Elaboración de produtos alimentarios - Dual

Empresa e iniciativa emprendedora 2024-2025

  • Profesor: Silvia García García

Lingua estranxeira profesional II 2024-2025

  • Profesor: Lucía García González

Operacións e control de almacén na industria alimentaria 2024-2025

  • Profesor: Óscar Álvarez Álvarez

Procesamento de produtos alimentarios 2024-2025

  • Profesor: Óscar Álvarez Álvarez

Procesos tecnolóxicos na industria alimentaria 2024-2025

  • Profesor: Ruth Vázquez Martínez

Tratamentos de transformación e conservación 2024-2025

  • Profesor: Óscar Álvarez Álvarez

Venda e comercialización de produtos alimentarios 2024-2025

  • Profesor: Ruth Vázquez Martínez

Titoría 2024-2025

  • Profesor: Ruth Vázquez Martínez

Formación en centros de traballo 2024-2025

  • Profesor: Ruth Vázquez Martínez
Usted no se ha identificado. (Acceder)
Resumen de retención de datos
Políticas
Descargar la app para dispositivos móviles
Desarrollado por Moodle