Salta al contenido principal
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
  • Página Principal
  • Más
Español - Internacional ‎(es)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Galego ‎(gl)‎
Acceder
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
Página Principal
  1. Cursos
  2. INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
  3. CM Panadaría, repostaría e confeitaría - B
  4. 2º CM Panadaría, repostaría e confeitaría B

2º CM Panadaría, repostaría e confeitaría B

Afondamento nas competencias profesionais 2025-2026 B
Dixitalización aplicada aos sectores produtivos 2025-2026 B
Elaboracións de confeitaría e outras especialidades 2025-2026 B
Habilidades comunicativas en lingua estranxeira 2025-2026 B
Itinerario para a empregabilidade II 2025-2026 B
Presentación e venda de produtos de panadaría e pastelaría 2025-2026 B
Produtos de obradoiro 2025-2026 B
Sobremesas en restauración 2025-2026 B
Titoría 2025-2026 B
Formación na empresa 2025-2026 B
Proxecto intermodular 2025-2026 B
Usted no se ha identificado. (Acceder)
Resumen de retención de datos
Políticas
Descargar la app para dispositivos móviles
Desarrollado por Moodle