Ir ao contido principal
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
  • Inicio
  • Calendario
  • Máis
Galego ‎(gl)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Galego ‎(gl)‎
Neste momento está usando o acceso para convidados
Acceder
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
Inicio Calendario
  1. Cursos
  2. INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
  3. CM Panadaría, repostaría e confeitaría - B
  4. 1º CM Panadaría, repostaría e confeitaría B

1º CM Panadaría, repostaría e confeitaría B

Elaboracións de panadaría e bolaría 2025-2026 B

  • Profesor: Esther Juan Salvadores

Inglés profesional 2025-2026 B

  • Profesor: Alvaro Domínguez Areta

1º CM PANADERÍA, REPOSTERÍA E CONFITERÍA B - IPE 2025-2026

  • Profesor: Elena María de Torres de Dios
  • Profesor: Patricia Rivas Villa

Operacións e control de almacén na industria alimentaria 2025-2026 B

  • Profesor: Xaquín Antón Vázquez

Procesos básicos de pastelaría e repostaría 2025-2026 B

  • Profesor: Trinidad Acuña Abalde

Sustentabilidade aplicada ao sector produtivo 2025-2026 B

  • Profesor: Esther Juan Salvadores

Titoría 2025-2026 B

  • Profesor: Esther Juan Salvadores

Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos 2025-2026 B

  • Profesor: Mónica Pousa Cebreiros

Materias primas e procesos en panadaría, pastelaría e repostaría 2025-2026 B

  • Profesor: Mónica Pousa Cebreiros
Neste momento está usando o acceso para convidados (Acceder)
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil
Fornecido por Moodle