Ir ao contido principal
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
  • Inicio
  • Máis
Galego ‎(gl)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Galego ‎(gl)‎
Acceder
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
Inicio
  1. Cursos
  2. INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
  3. CM Panadaría, repostaría e confeitaría - A
  4. 1º CM Panadaría, repostaría e confeitaría A

1º CM Panadaría, repostaría e confeitaría A

Elaboracións de panadaría e bolaría 2025-2026 A

  • Profesor: Gonzalo Salgueiros Gómez

Inglés profesional 2025-2026 A

  • Profesor: Beatriz Iglesias Alonso

Itinerario persoal para a empregabilidade I 2025-2026 A

  • Profesor: Elena Otero Eimil

Operacións e control de almacén na industria alimentaria 2025-2026 A

  • Profesor: Lucía Moreno Fernández

Procesos básicos de panadaría e repostaría 2025-2026 A

  • Profesor: Mª Teresa Lozano Bernal

Sustentabilidade aplicada ao sector produtivo 2025-2026 A

  • Profesor: Mª Teresa Lozano Bernal

Titoría 2025-2026 A

  • Profesor: Gonzalo Salgueiros Gómez

Materias primas e procesos en panadaría, pastelaría e repostaría 2025-2026 A

  • Profesor: Beatriz Veiga Cougil

Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos 2025-2026 A

  • Profesor: Beatriz Veiga Cougil
Vostede non se identificou. (Acceder)
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil
Fornecido por Moodle