Skip to main content
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Galego ‎(gl)‎
Log in
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
Home
  1. Courses
  2. HOSTALARÍA E TURISMO
  3. HOSTALARÍA
  4. CS Dirección de cociña
  5. 2º CS Dirección de cociña

2º CS Dirección de cociña

Dixitalización aplicada aos sectores produtivos 2025-2026

  • Profesor: Germán Lomba Castro

Itinerario persoal para a empregabilidade II 2025-2026

  • Profesor: Nicolás Gil Fernández

Elaboracións de pastelaría e repostaría en cociña 2025-2026

  • Profesor: Susana Ramilo Carracedo

Recursos humanos e dirección de equipos en restauración 2025-2026

  • Profesor: José Manuel San Luis Lorenzo

Xestión administrativa e comercial 2025-2026

  • Profesor: María Couce Vidal

Xestión da produción en cociña 2025-2026

  • Profesor: Amador Lorenzo Esmerodes

Titoría 2025-2026

  • Profesor: Amador Lorenzo Esmerodes

Formación na empresa 2025-2026

  • Profesor: Amador Lorenzo Esmerodes

Proxecto intermodular 2025-2026

  • Profesor: Amador Lorenzo Esmerodes
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Policies
Get the mobile app
Powered by Moodle