Ir ao contido principal
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
  • Inicio
  • Máis
Galego ‎(gl)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Galego ‎(gl)‎
Acceder
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
Inicio
  1. Cursos
  2. HOSTALARÍA E TURISMO
  3. HOSTALARÍA
  4. CM Cociña e gastronomía - B
  5. 2º CM Cociña e gastronomía B

2º CM Cociña e gastronomía B

Habilidades comunicativas en lingua estranxeira 2025-2026 B

  • Profesor: Alvaro Domínguez Areta

Itinerario persoal para a empregabilidade II 2025-2026 B

  • Profesor: Pilar Díaz Menéndez

Ofertas gastronómicas 2025-2026 B

  • Profesor: Nazareth Fernández Sumavielle

Produtos culinarios 2025-2026 B

  • Profesor: Jesús Ramos Barcia

Sobremesas en restauración 2025-2026 B

  • Profesor: Santiago Jesús Varela Otero

Titoría 2025-2026 B

  • Profesor: Jesús Ramos Barcia

Formación na empresa 2025-2026 B

  • Profesor: Jesús Ramos Barcia

Proxecto intermodular 2025-2026 B

  • Profesor: Jesús Ramos Barcia

Dixitalización aplicada aos sectores produtivos 2025-2026 B

  • Profesor: Jorge Táboas Muras
Vostede non se identificou. (Acceder)
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil
Fornecido por Moodle