Ir ao contido principal
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
  • Inicio
  • Máis
Galego ‎(gl)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Galego ‎(gl)‎
Acceder
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
Inicio
  1. Cursos
  2. HOSTALARÍA E TURISMO
  3. HOSTALARÍA
  4. CM Cociña e gastronomía - A
  5. 2º CM Cociña e gastronomía A

2º CM Cociña e gastronomía A

Dixitalización aplicada aos sectores produtivos 2025-2026 A

  • Profesor: Noa Seijo

Habilidades comunicativas en lingua estranxeira 2025-2026 A

  • Profesor: Maite Troncoso Lago

Itinerario persoal para a empregabilidade II 2025-2026 A

  • Profesor: Beatriz Pol Gómez

Ofertas gastronómicas 2025-2026 A

  • Profesor: José Manuel San Luis Lorenzo

Produtos culinarios 2025-2026 A

  • Profesor: Manuel Blanco Garrido

Sobremesas en restauración 2025-2026 A

  • Profesor: Noa Seijo

Titoría 2025-2026 A

  • Profesor: Manuel Blanco Garrido

Formación na empresa 2025-2026 A

  • Profesor: Manuel Blanco Garrido

Proxecto intermodular 2025-2026 A

  • Profesor: Manuel Blanco Garrido
Vostede non se identificou. (Acceder)
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil
Fornecido por Moodle