Skip to main content
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Galego ‎(gl)‎
Log in
Aula Virtual CIFP Manuel Antonio
Home
  1. Courses
  2. HOSTALARÍA E TURISMO
  3. HOSTALARÍA
  4. ZM Cociña e gastronomía

ZM Cociña e gastronomía

Afondamento nas competencias profesionais 2025-2026
Dixitalización aplicada aos sectores produtivos 2025-2026
Inglés profesional 2025-2026
Itinerario persoal para a empregabilidade I 2025-2026
Itinerario persoal para a empregabilidade II 2025-2026
Ofertas gastronómicas 2025-2026
Preelaboración e conservación de alimentos 2025-2026
Procesos básicos de pastelaría e repostaría 2025-2026
Produtos culinarios 2025-2026
Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos 2025-2026
Sobremesas en restauración 2025-2026
Sustentabilidade aplicada ao sector produtivo 2025-2026
Técnicas culinarias 2025-2026
Titoría 2025-2026
Formación na empresa 2025-2026
Proxecto intermodular 2025-2026
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Policies
Get the mobile app
Powered by Moodle