Ir ao contido principal
AV
  • Web CIFP COROSO
  • Galego ‎(gl)‎
    English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Galego ‎(gl)‎
Neste momento está usando o acceso para convidados (Acceder)

Información do curso

  1. Taboleiro
  2. Cursos
  3. Hostalaría e turismo
  4. CB Dual Cociña e turismo
  5. MP3038_Procs_basic_prep_aliment
  6. Resumo

MP3038 Procesos básicos de preparación de alimentos e bebidas

  • Teacher: María Celia Gómez Costoya

Bloques

Omitir Navegación

Navegación

  • Taboleiro

    • Inicio do sitio

    • Páxinas do sitio

      • Os meus cursos

      • Etiquetas

      • ForoNovedades

      • PáxinaPortada Principal

    • Os meus cursos

    • Cursos

      • Hostalaría e turismo

        • CB Dual Cociña e turismo

          • 2CB_Hostalaria_Indus_Aliment_Mant_Vehic_Ingles_Pro...

          • 1CB_Hostalaria_Indus_Aliment_Ingles_Prof_II_Chus_L...

          • 1CB_Hostalaria_Indus_Aliment_Ingles_Prof_I_Chus_La...

          • CB_Dual_Ingles_II

          • AM3009_CB_Dual_CC_Aplicadas_Iicadas II

          • MP3037_Tecn_element_servz

          • MP3038_Procs_basic_prep_aliment

          • MP3039_Prep_Montx_mater_colectiv

          • AM3012_Com_CC_SS

          • AM3009_CB_Dual_CC_Aplicadas_Iicadas I

          • MP3035_CB_Dual_Proc_basic_produc_culinaria

      • Industrias Alimentarias

      • Transporte e Mantemento de Vehículos

      • Instalacións e Mantemento

      • Electricidade e Electrónica

      • Formación Orientación Laboral

      • Edificación e Obra Civil

      • Acreditación

      • Programas Internacionais

      • Calidade

      • Formación e Innovación

      • Cursos CIFP

      • Banco de Recursos

Supplementary blocks

Neste momento está usando o acceso para convidados (Acceder)
MP3038_Procs_basic_prep_aliment
  • Web CIFP COROSO
  • Galego ‎(gl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Galego ‎(gl)‎
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil