Ir ao contido principal
AV-CIFP COMPOSTELA
  • Inicio
  • Máis
Acceder
AV-CIFP COMPOSTELA
Inicio
  1. Cursos
  2. HOSTALERÍA E TURISMO
  3. C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
  4. PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA

PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA

Sostibilidade_CS_DIRCO_25_26

  • Teacher: GONZALO ABAL LOBATO

Procesos de elaboración culinaria_CS_DIRCO_25_26

  • Teacher: GONZALO ABAL LOBATO

Procesos de preelaboración e conservación en cociña_CS_DIRCO_25_26

  • Teacher: GONZALO ABAL LOBATO

Control de aprovisionamento de materias primas_CSDIRCO_25_26

  • Teacher: JORGE CAROU

XESTIÓN DA CALIDADE E DA SEGURIDADE E HIXIENE ALIMENTARIAS _CS_DIRCO_25_26

  • Teacher: CRISTINA LOPEZ SANTOS

Itinerario persoal de empregabilidade_CSDIRCO_2025_26

  • Teacher: FERNANDO REGUEIRA

Gastronomía e Nutrición_CSDIRCO_25_26

  • Teacher: ANA ISABEL GOMEZ MEJUTO

Inglés_CSDIRCO_25_26

  • Teacher: MARIA ENCARNACIÓN RAÑON PIMENTEL
Vostede non se identificou. (Acceder)
Resumo da retención de datos
Políticas
Obter a apli móbil
Fornecido por Moodle